Vakleerkracht bewegingsonderwijs (WTF 0,2)

Solliciteer nu

Enthousiaste vakleerkracht bewegingsonderwijs gezocht

Ben jij die vakleerkracht die de kinderen kan stimuleren om te bewegen?

WTF 0,2 · NEDERHORST DEN BERG

De Meester Kremerschool in Nederhorst den Berg zoekt een enthousiaste vakleerkracht bewegingsonderwijs voor twee middagen per week (WTF 0,2). 

We kijken naar kinderen als geheel. Dus niet alleen naar hun cognitieve ontwikkeling. Dat betekent dat we de leer- en leefomgeving, de sociaal emotionele ontwikkeling en het zelfstandig leren net zo belangrijk vinden als de resultaten. Als vakleerkracht bewegingsonderwijs krijg je bij ons volop gelegenheid om jezelf, samen met andere vakleerkrachten binnen Talent Primair, te ontwikkelen.

Wij zoeken een enthousiaste collega die met ons de school steeds verder ontwikkelt. Een leerkracht die een veilige omgeving creëert voor de kinderen vanuit een lerende en een professionele houding. In jouw takenpakket zou de voorbereiding en begeleiding van de volgende activiteiten opgenomen kunnen worden:  de koningsspelen, een volleybalwedstrijd, een handbalwedstrijd en het voetbaltoernooi. Daarnaast kun je eens per jaar een schaatsuitje, een tennisclinic, badmintonclinic en de avondvierdaagse begeleiden. Als je er interesse in hebt, dan zou het ontzettend leuk zijn als je bijv. een schaakcompetitie of een korte introductie van het judo zou kunnen organiseren. Kortom: jouw bijdrage aan ons bewegingsonderwijs wordt gewaardeerd!  Verder beschik je over:

  • een afgeronde HBO Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO);
  • een brede kijk op kinderen, je kijkt verder dan enkel hun cognitieve ontwikkeling;
  • een creatieve inslag. 

Meester Kremerschool: Niet alleen, maar samen!

De Meester Kremerschool is vooral een fijne school met lieve kinderen en gezellige ouders. We zijn een middelgrote school met 120 leerlingen in Nederhorst den Berg. We zijn een school in beweging en vinden het belangrijk om de school steeds beter te maken. Ons team werkt bevlogen samen en jij hebt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt maximaal €3.910 bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 0,2 WTF (twee middagen). Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Sonja Goote, locatiedirecteur, via 0294-251 522. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!