Enthousiaste onderwijsassistent (WTF 0,8)

Solliciteer nu

De Tweemaster en de Catamaran zoeken een enthousiaste onderwijsassistent

Ben jij een onderwijsassistent die kinderen voor zich weet te winnen?

WTF 0,8 · NIGTEVECHT & LOOSDRECHT

Voor de Tweemaster in Nigtevecht en de Catamaran in Loosdrecht zoeken wij een gemotiveerde en zelfstandige onderwijsassistent (WTF 0,8) met humor. 

Je bent professioneel en flexibel en je kunt kinderen structuur bieden. Je bent in staat aan te sluiten bij de verschillende onderwijsbehoeften van leerlingen en je ziet het als jouw rol goede contacten op te bouwen met kinderen, collega’s, hun ouders en andere betrokkenen. Je bepaalt zelf je werkdagen. Verder:

  • beschik je over een afgeronde mbo-opleiding onderwijsassistent, niveau 4;
  • heb je inzicht in de ontwikkeling van kinderen;
  • denk je graag mee met de organisatie en de structuur van onze scholen.

Onze missie: 'Onderwijs moet leuk zijn!’

De twee openbare basisscholen in Nigtevecht en Loosdrecht vertalen plezier op school naar samen spelen, samen leven en samen leren. Wat je leuk vindt leer je makkelijker. Wij zijn er voor alle kinderen van welke godsdienst, levensbeschouwing of culturele achtergrond ook. Onze scholen hebben een eigen identiteit, profiel en achtergrond. Onze scholen hebben als missie “Onderwijs moet leuk zijn!” 

Moderne leervormen: 
De scholen staan voor zelfstandig werken en gebruiken hierbij moderne leermethoden zoals “Kanjertraining”, Mediawijsheidlessen en Theaterschool. Daarnaast Engels vanaf groep 1 en voor de kleintjes een echte Kleuteruniversiteit.

De directeur Hans Broekhof en locatiedirecteur Nick Homan geven leiding aan deze twee scholen die onderling veel samenwerken. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in twee gezellige teams met zeer betrokken collega’s. Je krijgt persoonlijke ondersteuning van de groepsleerkrachten. Het salaris bedraagt maximaal €1957 bruto per maand (salarisschaal 4 trede 11 van de cao PO bij een volledige werkweek). Het gaat om de inzet van de werkdrukgelden op twee scholen van WTF 0,8 (werkdagen naar keuze). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Nick Homan, locatiedirecteur via nick@tweemasternigtevecht.nl 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij ons. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!