Geweldige leerkracht groep 6-7

Solliciteer nu

Geweldige leerkracht gezocht voor OBS de Kamperfoelie in Huizen

Ben jij die geweldige leerkracht die onze groep 6-7 kan stimuleren en motiveren?

PART-TIME · HUIZEN

Voor de openbare basisschool de Kamperfoelieschool in Huizen zoeken wij per direct een leerkracht voor groep 6-7 op maandag en dinsdag (WTF 0,4 met mogelijkheid tot uitbreiding naar WTF 0,5).

Je bent een enthousiaste  en daadkrachtige leerkracht die goed onderwijs verzorgt voor de leerlingen. Je draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en aan een goede sfeer in en buiten de klas. Je hebt natuurlijk overwicht en bent in staat om te schakelen tussen verschillende groepen en niveaus. Wij kijken uit naar een collega die de behoefte heeft om zich verder te ontwikkelen. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • ervaring met lesgeven in midden- en bovenbouw. 

OBS de Kamperfoelieschool in Huizen

De Kamperfoelieschool is en openbare basisschool in Huizen met ruim 100 leerlingen verdeeld over vijf groepen in de wijk Huizermaat Noord. Er is een open en toegankelijke sfeer en de school groeit in leerlingenaantal. De Kamperfoelie kent een gemengde populatie. Het team is zeer betrokken en bestaat uit gemotiveerde en collegiale professionals die met elkaar de school dragen. Ieder kind wordt gezien en heeft zijn eigen talent. Onze school heeft een openbaar karakter, dat houdt in dat ieder kind én iedere leerkracht welkom is ongeacht zijn sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.

Onze missie: Rust, ruimte en resultaat

Een belangrijk thema op onze school is zelfstandig werken. Dit geven we vorm in combinatie klassen en door de inzet van korte bondige instructie. Leerstof wordt zoveel mogelijk verwerkt op een Chromebook. ICT neemt dan ook een belangrijke plaats in. De leerlingen leren in hoge mate om verantwoordelijkheid te nemen door zelf het werk te plannen

Op de Kamperfoelieschool staat ‘taal’ centraal. Vanaf de peuterleeftijd krijgen de leerlingen Engelstalige activiteiten aangeboden. Ook is er een taalschool voor volwassenen aan de school verbonden waar nieuwkomers de Nederlandse taal kunnen leren. De school heeft het Kanjerkeurmerk; alle leerkrachten zijn gecertificeerd Kanjertrainer. Er is sprake van een grote ouderbetrokkenheid.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een betrokken team met gemotiveerde collega’s. Het salaris bedraagt maximaal € 3.875 bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. Deze vacature biedt snel uitzicht op een vaste aanstelling. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Monique de Gier, locatiedirecteur, (06) 2425 9925 of Bart van der Vlist, meerscholendirecteur, (035) 525 2561.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!