Excellente intern begeleider

Solliciteer nu

Excellente intern begeleider dr.Maria Montessorischool

Innovatieve intern begeleider met visie en daadkracht

WTF 0,4/0,6 · HUIZEN

Voor de dr. Maria Montessorischool in Huizen zoeken wij een excellente intern begeleider voor twee dagen, uitbreiding naar drie dagen is op termijn mogelijk. Je komt te werken op een school met een kwaliteitssysteem dat door de inspectie als 'goed' wordt gewaardeerd. Je hebt een vernieuwende kijk op het basisonderwijs en je beschikt over een netwerk waar de school haar voordeel mee kan doen. Daarnaast communiceer je helder en direct met alle betrokken partijen. Je wilt werken aan uitdagend onderwijs en gaat graag aan de slag met ons zelfsturende team. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd, aangevuld met een IB-opleiding;
  • affiniteit en/of ervaring met het Montessori-onderwijs;
  • een pro-actieve houding;
  • een (HBO) Master is een pré.

Onze missie: 'Eigentijds en excellent Montessori-onderwijs’

De dr. Maria Montessorischool is een excellente basisschool in het Zuidereng van de gemeente Huizen. De school heeft een zo breed mogelijk aanbod voor haar leerlingen. Dit komt onder andere tot uiting in extra sport, handvaardigheid, techniek, schooltuin en muzieklessen. De school is voorloper op het gebied van onderwijsvernieuwingen en is verschillende keren onderscheiden met het excellentiepredicaat.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt met ingang van 1 september 2018 maximaal €4.228 bruto per maand (L11 van de CAO PO bij een volledige werkweek) conform CAO PO 2018-2019. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Ryanne Zeeman-Acket, locatiedirecteur via 06-1671 6932 of met Bart van der Vlist, meerscholendirecteur 06-5106 9244. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!