HB-leerkracht voor groep 7-8 (WTF 0,4-0,8)

Solliciteer nu

OB Blaricum zoekt leerkracht voor HB-groep 7-8 (WTF 0,4-0,8)

Ben jij die initiatiefrijke leerkracht die ziet wat elk kind nodig heeft?

PART-TIME · BLARICUM

Voor de Openbare Basisschool Blaricum zoeken wij per 1 maart een parttime  (WTF 0,4-0,8) leerkracht voor de HB-groep 7-8. Het betreft de vervanging van een zwangerschapsverlof tot het einde van dit schooljaar. Ook daarna zijn er volop mogelijkheden binnen onze organisatie.

Jij bent een enthousiaste leerkracht die initiatief neemt en energie krijgt van het werken met hoogbegaafde kinderen. Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • kennis van HB-onderwijs is een pré.

Openbare Basisschool Blaricum, HB

De Openbare Basisschool in Blaricum (OBB) heeft 453 leerlingen verdeeld over 19 groepen. Op de OBB wordt in 4 groepen voltijds onderwijs gegeven aan hoogbegaafde kinderen. Op de HB-afdeling wordt Top - Down onderwijs gegeven en heeft iedere leerling een eigen ontwikkelingsperspectief. Op deze afdeling zitten kinderen met een specifieke behoefte aangaande hoogbegaafdheid. We voorzien de kinderen in een veilige en uitdagende omgeving in de onderwijsbehoefte. 

Voor(op) in de zorg van het kind

Onder het motto: een gezonde geest in een gezond lichaam, besteden we veel aandacht aan welbevinden, sport en gezond gedrag. Sinds januari 2017 draagt onze school het predicaat EXCELLENTDe OBB bestaat uit een team met zeer betrokken, gemotiveerde en bovenal collegiale professionals. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in zeer sterk team met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt maximaal €4.228 bruto per maand (salarisschaal L11 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 0,8 WTF, maar met 0,4 zijn we ook al zeer geholpen. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Kaija de Koning, locatiedirecteur HB via 06 2189 5400.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!