Leerkracht voor groep 4-5 en/of 8 (uren bespreekbaar)

Solliciteer nu

OBS De Vinkenbaan in Muiderberg zoekt leerkracht voor groep 4-5 en/of groep 8 (WTF 0,4-1,0)

Ben jij een leerkracht die kinderen met humor benadert?

FULL-TIME · MUIDERBERG


De openbare basisschool de Vinkenbaan in Muiderberg zoekt een leerkracht voor twee geweldige groepen (WTF 0,4-1,0). 

Ons team is op zoek naar een open en enthousiaste leerkracht, die goed kan samenwerken met collega's en de kinderen met humor benadert? De groep 4-5 en groep 8, elk 21 geweldige kinderen, geven aan dat ze dit heel belangrijk vinden!  Het gaat om een vaste aanstelling met ingang van het nieuwe schooljaar 2019. Jij beschikt over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • ervaring met lesgeven in de middenbouw en/of bovenbouw.
  

Goed onderwijs begint bij aandacht voor ieder kind!

De Vinkenbaan is een openbare basisschool in het prachtige dorp Muiderberg. Wij werken volgens de Dalton principes: Samenwerking, Zelfstandigheid en Verantwoordelijkheid. Op onze school staat de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal. Ieder kind is uniek. Ieder kind heeft verschillende mogelijkheden en capaciteiten. Wij willen er uit halen wat er in zit. 

De leerlingen krijgen elke week les van zowel een vakdocent gymnastiek als een vakdocent muziek. Daarnaast krijgen alle leerlingen Engelse lessen , wereldoriëntatie volgens de onderzoeksmethode Blink en de overige vakken vanuit vaste lesmethodes. Dit schooljaar zijn we gestart met Mediawijsheid en programmeren. De sociaal emotionele ontwikkeling van leerlingen vinden wij erg belangrijk en daarom maken wij gebruik van de Kanjer-trainingen. Mede hierdoor heerst er een prettig en veilig klimaat op onze school.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een klein, hecht en professioneel team, met goede ondersteuning en begeleiding. Omdat de groep niet heel groot is heb je veel ruimte voor persoonlijke aandacht en tijd voor ieder kind. Het salaris bedraagt maximaal €3.910 of €4.228 bruto per maand (salarisschaal L10 of L11 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk op basis van je opleiding en ervaring. De aanstelling heeft een omvang van WTF 1,0 maar wil je liever part-time werken is dat ook mogelijk. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie.  

Meer informatie

Heb je een vraag over deze leuke baan? Neem dan contact op met Remko van der Heijden, directeur van OBS de Vinkenbaan via (06) 4630 8408.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór maandag 1 juli via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!