Flexibele leerkracht groep 5-6 (WTF 0,4)

Solliciteer nu

Flexibele leerkracht groep 5-6 (WTF 0,4)

Vind jij een combinatiegroep in de middenbouw een fijne uitdaging voor 2 dagen per week? 

PART-TIME · NEDERHORST DEN BERG

Voor de openbare basisschool Meester Kremer in Nederhorst den Berg zoeken wij een flexibele groep 5-6 leerkracht (WTF 0,4)

Jij bent een enthousiaste  leerkracht die kinderen de ruimte kan geven. Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Je krijgt persoonlijke ondersteuning van je duo-leerkracht en onderwijsassistent. Wij kijken uit naar een collega die de behoefte heeft om zich verder te ontwikkelen. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd; 
  • ervaring met lesgeven in de middenbouw. 

Meester Kremerschool: Niet alleen, maar samen!

De Meester Kremerschool is vooral een fijne school met lieve kinderen en gezellige ouders. We zijn een middelgrote school met 120 leerlingen in Nederhorst den Berg. We zijn een school in beweging en vinden het belangrijk om de school steeds beter te maken. Ons team werkt bevlogen samen en jij hebt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt maximaal €3.910 bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 0,4 WTF.  Bij Talent Primair heb je snel uitzicht op een vast dienstverband, wat in gaat per 1 augustus 2019. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Sonja Goote, locatiedirecteur Meester Kremerschool via (0294) 251 522 of (06) 2215 2004.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór maandag 1 juli via deze site.Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!