Ervaren invalleerkrachten (WTF 0,2-0,8)

Solliciteer nu

Ervaren invalleerkrachten

Als invalleerkracht bepaal jij zelf hoeveel uren je wilt werken!

WTF 0,2/0,8 · GOOI EN VECHTSTREEK

Talent Primair zoekt ervaren invalleerkrachten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Houd je van je vrijheid en van afwisseling? Schrijf je dan als ervaren leerkacht in voor de Vervangingspool van Talent Primair. Kies zelf het aantal uren dat je wil werken, van 0,2 tot maximaal 0,8 WTF.

Waarom solliciteren bij onze Vervangingspool?

Je hebt dan de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij verschillende scholen en typen basisonderwijs. Onze basisscholen zijn veelal openbare basisscholen en we hebben vier Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen binnen onze stichting. 

Wat verwachten wij?

  • Je bent een ervaren en enthousiaste leerkracht in het primair onderwijs en je wil graag in alle groepen en ook combinatiegroepen lesgeven of je hierin verder ontwikkelen.
  • Je beschikt over eigen vervoer en bent bereid in te vallen op onze scholen in Gooi en Vechtstreek. Vanzelfsprekend als invaller ben je flexibel qua werkdagen.

Meer informatie

Neem gerust contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR via (035) 692 5851. Ze is bereikbaar van dinsdag tot en met donderdag. Selectiegesprekken vinden plaats op het bestuursbureau van Talent Primair op de Amersfoortsestraatweg 180c in Huizen. 

Wil je alvast een indruk krijgen van onze scholen? Kijk dan op dit overzichtskaartje
Je kunt gemakkelijk door klikken naar de websites van de scholen.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk door je CV te uploaden via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wel wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken als invalleerkracht via ons sollicitatieformulier.