Enthousiaste leerkracht middenbouw

Solliciteer nu

Jenaplanschool de Sterrenwachter uit Loosdrecht zoekt enthousiaste leerkracht onder- en middenbouw

Ben jij klaar voor je volgende uitdaging in het Jenaplanonderwijs?

WTF 0,6/1,0 · LOOSDRECHT

Jij bent een professionele, zelfstandige en enthousiaste groepsleerkracht. Vind jij het ook belangrijk dat alle leerlingen in je stamgroep ‘gezien’ worden? Voor de middenbouw zoeken we een collega die drie tot vijf dagen per week wil werken met de kinderen van groep 3-4-5. Je stemt zowel met collega’s van de onderbouw als de bovenbouw je onderwijsaanbod af. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • ervaring (of affiniteit) met het Jenaplanonderwijs;
  • ervaring met lesgeven in de midden- en/of onderbouw.

Jenaplanschool de Sterrenwachter in Loosdrecht

Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling richting een integraal kindcentrum (IKC) en ontwerpen daarvoor een nieuw gebouw. Onze school heeft nu 175 leerlingen, verdeeld over zeven groepen (twee onderbouwgroepen (0/1/2), drie middenbouwgroepen (3/4/5) en twee bovenbouwgroepen (6/7/8). Vanaf schooljaar 2018/2019 groeien we naar acht groepen. Er komt dan een extra bovenbouwgroep bij. Binnen de school heerst een prettig leer- en leefklimaat waarbij het ritmisch weekplan volgens de Jenaplanprincipes wordt gehanteerd. De Sterrenwachter maakt deel uit van Talent Primair.

Ons motto: elk kind is een ster met zijn eigen glans en kleur!

Door groei van de school bieden we een mooie werkplek binnen een open en gezellig team. Wij proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis daarvan te verdelen. Er zijn volop ontwikkel- en groeimogelijkheden. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt maximaal €3.482 / €3.826 bruto per maand (salarisschaal LA/LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. Deze vacature biedt snel uitzicht op een vaste aanstelling.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Chris Heersink, directeur a.i., via (035) 582 1003. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!