Leerkracht instroomgroep (WTF 0,9)

Solliciteer nu

Leerkracht instroomgroep       (WTF 0,9)

Ben jij de leerkracht die met rust en ruimte aan het werk gaat in het Montessorionderwijs?

FULL-TIME · HUIZEN

Dr. Maria Montessorischool in Huizen is per 3 februari 2020 op zoek naar een ondernemende leerkracht voor de instroomgroep

De school is organisatorisch opgezet rondom de Montessoriaanse waarde ‘vrijheid in gebondenheid’. Binnen vaste regels en afspraken is er zoveel mogelijk vrije ruimte voor leerkracht en leerling. Omdat we het Montessorimateriaal combineren met nieuwe lesmethodes, is de werkwijze beschreven in protocollen. Dit alles om zoveel mogelijk houvast te bieden en de doorgaande lijn te bewaken. Onze school heeft een hoog kwaliteitsbesef en is daarvoor onderscheiden door de onderwijsinspectie en de jury excellente scholen. 

Wat wij verwachten

De onderbouwgroepen 0-1-2 vormen een hecht team binnen de school. Je bent enthousiast en je hebt een vernieuwende kijk op Montessori-onderwijs. Je weet op een deskundige manier om te gaan met meer- en hoogbegaafde leerlingen. Je communiceert effectief; je gaat veel hoogopgeleide ouders te woord staan. Je wilt werken aan uitdagend onderwijs en gaat graag aan de slag met ons zelfsturende team. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent les-bevoegd;
  • affiniteit en/of ervaring met het Montessori-onderwijs;
  • een Montessoridiploma of -certificaat is een pré.

Onze missie: 'Eigentijds en excellent Montessori-onderwijs’

De Dr. Maria Montessorischool is een excellente basisschool in het Zuidereng van de gemeente Huizen. De populatie kenmerkt zich door relatief veel leerlingen die begaafd zijn. De school heeft een zo breed mogelijk aanbod voor haar leerlingen. Dit komt onder andere tot uiting in extra sport, handvaardigheid, techniek, schooltuin en muzieklessen. De school is voorloper op het gebied van onderwijsvernieuwingen en is verschillende keren onderscheiden met het excellentie predicaat. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team met betrokken collega’s. De sfeer op de school is erg prettig, er wordt goed samengewerkt en alle nieuwe leerkrachten worden goed begeleid en ondersteund. Het salaris bedraagt met ingang van 1 januari 2019 maximaal €3.910 bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 0,9 WTF (drie hele en twee halve dagen). Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Ryanne Zeeman-Acket, locatiedirecteur of met Bart van der Vlist, meerscholendirecteur via 035 52 526 43.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een oriënterend gesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!