Daadkrachtige leerkracht groep 4-5

Solliciteer nu

Daltonschool de Hobbedob in Weesp zoekt daadkrachtige leerkracht groep 4-5 (WTF 0,6)

Maak jij leerlingen nieuwsgierig?

PART-TIME · WEESP

Voor Daltonschool de Hobbedob in Weesp zoeken wij een ondernemende en daadkrachtige parttime leerkracht (WTF 0,6) vanwege een zwangerschapsvervanging. Het gaat om de periode 29 oktober 2018 tot en met 25 februari 2019 en voor de groepen 5 (maandag en dinsdag) en 4 (woensdag). 

Je bent een enthousiaste  leerkracht die kinderen de ruimte kan geven. Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Je krijgt persoonlijke ondersteuning van een ervaren groepsleerkracht. Wij kijken uit naar een collega die de behoefte heeft om zich verder te ontwikkelen. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • evt. een Dalton-diploma;
  • ervaring met lesgeven in de middenbouw. 

Daltonschool de Hobbedob in Weesp

Daltonschool de Hobbedob is een openbare daltonschool met 145 leerlingen en 7 groepen en staat in de wijk Aetsveld. Wij leren kinderen verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandigheid te ontwikkelen door het zelf plannen van hun werk. Wij stellen samenwerken centraal en reflecteren wekelijks met de kinderen. Ieder kind wordt gezien en wij hebben oog voor zijn talent. Verder hanteren we verschillende coöperatieve werkvormen. We geven Engelse les vanaf groep 1. Onze school is niet heel groot wat een open, toegankelijke sfeer bevorderd en zijn trots op de grote ouderbetrokkenheid. Daltonschool de Hobbedob heeft een team met betrokken, gemotiveerde en bovenal collegiale professionals. 

Onze missie: 'Ieder kind is een ster’

Daltonschool de Hobbedob maakt deel uit van de stichting Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke vervangingsfunctie in een ondernemend team met zeer betrokken collega’s. Je krijgt persoonlijke ondersteuning van een ervaren groepsleerkracht. Het salaris bedraagt maximaal € 3.875 bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Het gaat om een zwangerschapsvervanging van WTF 0,6 (maandag t/m woensdag). Na deze vervangingsaanstelling is een vaste aanstelling zeker bespreekbaar bij een van de scholen van Talent Primair. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Monica Groenendaal, locatiedirecteur (0294) 41 84 35 of (06) 18 33 58 65. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controlleer en verzend je sollicitatie!