Ambitieuze leerkracht midden-/bovenbouw (WTF 1,0)

Solliciteer nu

Ambitieuze leerkracht midden-/bovenbouw (WTF 1,0)

Ben jij die leerkracht die de kinderen leert het zelf te doen?  

FULL-TIME · HUIZEN

Met ingang van volgend schooljaar zoekt Montessorischool De Gouden Kraal in Huizen een ambitieuze collega die het belangrijk vindt dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen op eigen niveau. 

Op onze school, die door ouders wordt omschreven als een warme en veilige school, combineren we het behalen van hoge opbrengsten met het streven naar een optimale talentontwikkeling voor ieder kind. Dit bereiken we door aan de ene kant een strak kwaliteitssysteem te hanteren en aan de andere kant door zo goed mogelijk aan te sluiten bij de onderwijs- en ontwikkelingsbehoefte van iedere individuele leerling. 

Wij zijn op zoek naar een fulltime leerkracht voor de midden- of bovenbouw. Je werkt nauw samen met je collega’s in dezelfde bouw aan onze missie. Jij beschikt over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding
  • een diploma Montessorionderwijs, of de bereidheid deze te behalen
  • ambitie en de drive om jezelf en de school te blijven ontwikkelen
  • een warme persoonlijkheid. 

Montessorischool De Gouden Kraal in Huizen

De Gouden Kraal is gesitueerd in het noorden van de gemeente Huizen. Iedere leerling wordt hier gezien en zoveel mogelijk individueel begeleid. De school telt 150 leerlingen, verdeeld over zes groepen: twee onderbouwgroepen 1-2, twee middenbouwgroepen (3-4 en 4-5) en twee bovenbouwgroepen (6-7 en 7-8). De school heeft een continurooster.

Ons motto: ‘Fit, divers en eigentijds! 

Leerlingen ontwikkelen zichzelf in vrijheid en vanuit eigen verantwoordelijkheid in een sportieve, multiculturele en hedendaagse setting. De Montessorimaterialen worden naast de nieuwste (digitale) methodes ingezet, met veel aandacht voor klassenmanagement. Instructies zijn zo kort mogelijk, waardoor er zoveel mogelijk tijd overblijft om de leerlingen zelfstandig te laten werken. De leerkracht biedt naast de groepsinstructies de benodigde individuele hulp aan de leerlingen. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een actief team met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt maximaal €3.910 bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 1,0 WTF. De aanstelling heeft snel uitzicht op een vast dienstverband en gaat in per 1 augustus 2019. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Sjoerd Koelewijn, locatiedirecteur via 035 5257271. Ook onze website www.degoudenkraal.nl geeft een goed beeld van onze school.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór maandag 1 juli via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!